O nas

Veterinarski center Plevnik

Veterinarski center Plevnik v Logatcu je odprl svoja vrata 1.oktobra 2004. Od Postojne do Ljubljane je to edina veterinarska klinika, ki je specializirana za zdravljenje malih živali na tem področju. Klinika se je odprla le z osnovno opremo in starim ultrazvokom, ker je v začetku primanjkovalo denarja za nakup. Leta 2006 smo pridobili rentgen, sterilizator in uredili lasten laboratorij. Leta 2007 smo kupili še EKG, Doppler za merjenja pritiska in Perfuzor za uravnavanje infuzije. Leta 2008 pa smo se modernizirali še z novim, modernim ultrazvokom, ki nam omogoča boljšo diagnostiko sprememb v trebušni votlini.

Oprema veterinarskega centra

Veterinarski Center je sedaj opremljen z vso opremo, ki je potrebna za diagnostiko večine bolezni, v druge laboratorije in ustanove pošiljamo le na specialne preiskave. Ker se naše osebje stalno izobražuje, se trudimo, da imajo naši pacienti visokokavostne storitve.

Veterinarski Center Mateja Plevnik Slika2 O Nas

Osebje zaposleni

Mateja Plevnik, dr.vet.med.

Veterinarski Center Mateja Plevnik Mateja Slika

Mateja Plevnik je že od malih nog gojila veliko ljubezen do živali in njena želja je bila postati veterinar. Ta želja se ji je leta 1996 tudi uresničila, ko je diplomirala na veterinarski fakulteti v Ljubljani. Že kot študentka je delala na Kliniki za kirurgijo in male živali, kasneje nekaj let na Kliniki Loka v Škofji Loki in na Kliniki Ljubljana. Veterinarsko pot je prekinila služba v farmacevtski industriji. 1.oktobra 2004 so se ji uresničile sanje o samostojni veterinarski kliniki, ko je odprla vrata svojega Veterinarskega Centra. Zaveda se, da veterinarska medicina iz eta v leto napreduje, zato se redno udeležuje izobraževanj. Naštejmo le nekaj najpomembnejših: ESAVS seminar iz dermatologije 1, 2 in 3, ESAVS seminar iz interne medicine 1 in 2, ESAVS seminar iz kirurgije 1, vsako leto obisk vsaj enega veterinarskega kongresa in lokalna predavanja.

Matejo Plevnik bolj zanima predvsem področje dermatologije, kateremu se zadnja leta bolj posveča.

Gašper Frišek, dr. vet. med.

Gašper Frišek, dr. vet. med. VETERINARSKI CENTER MATEJA PLEVNIK

Že od malih nog ga zanimajo živali in delo z njimi. Z navdušenjem se je odločil za študij na Veterinarski fakulteti v Ljubljani in v novembru 2011 uspešno diplomiral. Izkušnje je v času študija pridobival tudi v ZOO Ljubljana kot oskrbnik živali.

V našem centru opravlja delo terenskega veterinarja, saj ga najbolj zanimajo velike proizvodne živali. Pozornost posveča preventivi, zdravljenju in reprodukciji le-teh. Spogleduje se tudi z zdravljenjem malih živali. Še posebno so mu pri srcu kunci, katerim vsakodnevno posveča veliko pozornost in skrb. Prosti čas mu zapolni delo z živalmi, šport in glasba, ki ga navdajo z novo energijo ter dobro voljo.

Je tudi član lovske organizacije, kamor je pristopil predvsem z naravovarstvenega vidika.

Miša Kopač, dr.vet.med.

Petra Dornig, dr.vet.med.

Špela Debevc, dr.vet.med.

Maja Sedej, veterinarski tehnik

Maja Eržen, veterinarski tehnik VETERINARSKI CENTER MATEJA PLEVNIK

Maja opravlja delo veterinarskega tehnika. Srednjo veterinarsko šolo je uspešno opravila leta 2007 v Ljubljani. Njeno največje veselje so psi, predvsem bernski planšarji.

Kaja Komidar, veterinarski tehnik

Veterinarski Center Mateja Plevnik Nujni Primer Slika1

ZA NUJNE PRIMERE nas pokličite na dežurni telefon +386 40 235 206, tudi izven delovnega časa.

Veterinarski Center Mateja Plevnik Trgovina Slika1

Obiščite našo trgovino, kjer boste našli pester izbor hrane, izdelke za nego in dodatke različnih blagovnih znamk za vaše ljubljenčke.

Veterinarski Center Mateja Plevnik Trgovina Slika2
0
USPEŠNIH OPERACIJ
0
CEPLJENJ
0%
SKRB ZA STRANKE
  • DELOVNI ČASVsak delavnik od 08:00 do 12:00 in od 15:00 do 19:00V soboto od 08:00 do 12:00 ob nedeljah in praznikih zaprtoZAŽELJENO JE PREDHODNO NAROČANJE PO TELEFONUDelovni čas v času novoletnih in božičnih praznikov:24.12.  od 8.00 do 16.00 in31.12.  od 8.00 do 16.00
  • DEŽURNI TELEFON+386 40 235 206 ZA NUJNE PRIMERE: male živali.+386 31 663 669 ZA NUJNE PRIMERE: rejne živaliNa dežurni telefon nas lahko pokličete Izven delovnega časa.
  • DELOVNI ČASVsak delavnik od 08:00 do 12:00 in od 15:00 do 19:00V soboto od 08:00 do 12:00 ob nedeljah in praznikih zaprtoZAŽELJENO JE PREDHODNO NAROČANJE PO TELEFONU
  • DEŽURNI TELEFON+386 40 235 206 ZA NUJNE PRIMERE: male živali.+386 31 663 669 ZA NUJNE PRIMERE: rejne živaliNa dežurni telefon nas lahko pokličete Izven delovnega časa.